Tanssi vei sydämeni jo varhain. Aloitin 5-vuotiaana klassisella baletilla, ja jatkoin myöhemmin mm. jazz- ja showtanssilla. Lattarirytmit hurmasivat minut vuonna 2010, ja muutettuani Turkuun kotikaupungistani Tampereelta aloin opiskella intensiivisesti kuubalaisia tansseja.

Olen ohjannut sekä aikuisten että lasten tanssitunteja, ja esiintymiskokemusta minulla on tanssiryhmistä useiden vuosien ajalta. Suoritin Cubailes® lastenohjaaja ja Salsa basic -ohjaajakoulutukset Ramon Silverion johdolla vuonna 2014.

Haluan innostaa jokaista löytämään tanssista voimaa, energiaa ja iloa elämään.

Mikäli haluat tanssinopetuksen juhliesi, tyky-päivän, polttarien tai tapahtumasi ohjelmanumeroksi,ota rohkeasti yhteyttä.

Kevään 2017  viikkotuntini Turun seudulla:

MAANANTAI:
ANNAsport: Fiesta Jam Easy klo 18.05-19.00
CampusSport: parisalsa klo 19.30-21.00 (kurssi, vain turkulaisissa korkeakouluissa opiskeleville/työskenteleville)

KESKIVIIKKO:

HaNi-halli, Mynämäki: Latin Fiesta klo 18.15-19.30

TORSTAI
CampusSport: Latin Fiesta, Educarium, klo 16-16.50
SUNNUNTAI
ANNAsport, Kaarina: Teho Fiesta Jam (tanssia ja lihaskuntoa) klo 17-18
Tanssia Kupittaanpuistossa Turussa kesäsunnuntaisin 4.6.-20.8.2017!
– Ilmainen tanssitunti su klo 18-19: vaihtelevin teemoin mm. salsaa, twerkiä ja reggaetonia. Alkeet / avoin taso.
– Vapaata tanssia klo 19-21 (social dancing lattarirytmein, osallistujien musatoiveet huomioiden, mm. salsa, bachata ja kizomba)Tapahtumassa on säävaraus. Tarkempi sijainti ilmoitetaan myöhemmin.

Ensimmäinen kerta on su 4.6., jolloin tanssitaan klo 18-19 soolosalsan alkeita.  Viimeinen kerta on sunnuntaina 20. elokuuta.

Tervetuloa pitämään hauskaa ja nauttimaan kesäilloista rennosti tanssin merkeissä!

Anna on ihan huippu hyvä opettaja. Annan into, hyväntuulisuus ja tansssin ilo on tarttuvaa! Tiiviskurssilla loistava meininki mottona ”less is more” eli se mitä opeteltiin, opeteltiin kunnolla. Kiitos Anna!” (asiakaspalaute 2.10.2016, Tanssikoulu Salsa de Cuba)

”Ihanan iloinen ja kannustava opettaja ja taitava myös. Annasta säteilee rakkaus tanssiin.” (asiakaspalaute, 7.10.2015, Tanssikoulu Salsa de Cuba)

”Oli aivan supermahtava tunti. Iloa tähän talven ankeuteen. Fiilikset katossa.” (asiakaspalaute 12.1.2o16, HaNi-halli)

”Mukava tunnelma, selkeä tunti (niin selkeä kuin tönkkökropalle voi olla 😀 ). Taatusti uudelleen. Ja taatusti selässä sekä keskikropassa tuntuu huomenna vemputus, ihan erilaista kuin mihin tottunut.” (asiakaspalaute 12.1.2016, HaNi-halli)

”It was a awesome dance class yesterday!!! I was surprised how much we learned in just a few hours. That’s what because we had such a wonderful, expert teacher Anna Tolppa. I found out that I have a pair of hips. Thanks for making us smile Anna! I am still wearing mine.” (asiakaspalaute 3.4.2016, Tanssikoulu Salsa de Cuba)

 

”Lämpimät kiitokset Annalle ja kurssikavereille. Meininki oli aurinkoista, iloista ja positiivista. Loistava fiilis !” (asiakaspalaute 3.4.2016, Tanssikoulu Salsa de Cuba)

Man blir bara så otroligt bra humor efter Annas Latin Fiesta! Fiilisen på top under hela lektionen! (CampusSport, asiakaspalaute 5/2017)

Työkokemukseni tanssinohjaajana:

  • Tanssikoulu Salsa de Cuba, Turku, syyskuu 2014-marraskuu 2016: soolo- ja parisalsan alkeet ja alkeisjatko, salsa ladies style alkeis ja jatko, lastentanssi Cubailes Kids 3-6 v., reggaeton alkeet
  • HaNi-Halli, Mynämäki, tammikuu 2016 alkaen: Latin Fiesta  -tunti, kehonhuolto
  • AnnaSport, Kaarina, tammikuu 2015 alkaen: Fiesta Jam Kids, Fiesta Jam Easy -tunnit,  elokuusta 2016 alkaen myös lihaskuntoliikkeitä sisältävä Teho Fiesta Jam
  • Yliopistoliikunta, Turun yliopisto, syyskuu 2015 alkaen: Latin Fiesta -lattaritanssitunti
  • CampusSport, Turku, syyskuu 2016 alkaen, parisalsan alkeiskurssi ja Latin Fiesta -tunti
  • Naantalin opisto, tammi-huhtikuu 2017, salsaton-kurssi
  • Olen ohjannut myös erilaisissa isommissa ja pienemmissä tapahtumissa, Naisten Kuntovitosella 2015, Turun urheiluliiton Supertreeneissä 2015, Kunnon eväät -liikuntatapahtumassa jne. Lisäksi sijaistuksia mm. Turun urheiluliiton Jumppalassa.

 

 

Mainokset